29 03 2024 | C.N.R.A.
 

Alegerea noului birou executiv

Dragi colegi,

La 27 martie 2015 Adunarea Generala a Comitetului National Roman de Astronomie a decis alegerea pentru urmatorii patru ani a unui nou birou executiv.

Va multumim pentru onoarea si increderea pe care ne-ati acordat-o. Acest mandat de patru ani ne obliga la mobilizarea eforturilor pentru continuarea traditiei in domeniul astronomiei si integrarea mult mai ampla a acestuia in contextul european si international. Noul birou executiv multumeste celui care tocmai si-a incheiat mandatul pentru munca depusa in ultimii patru ani si isi doreste sa fructifice, in perioada urmatoare, experienta dobandita de acesta.

Totodata, uram bun venit noilor membri CNRA primiti cu ocazia Adunarii Generale din 27 martie 2015 si ne dorim ca prezenta lor sa fie cat mai activa in cadrul comitetului. Noul birou executiv isi propune sa continue dinamizarea activitatii CNRA-ului, si sa amplifice comunicarea dintre membri si prin utilizarea mijloacelor moderne (email, newsgroup, pagina web). Cu sprijinul dumneavoastra speram sa realizam o crestere a importantei CNRA-ului in cadrul astronomiei romanesti, a vizibilitatii sale in cadrul Academiei Romane, in anumite domenii specifice ale vietii stiintifice romanesti, precum si in cadrul invatamantului.

De asemenea, ne dorim ca CNRA-ul sa contribuie la cresterea coerentei activitatii de cercetare din diferitele domenii ale astronomiei prin stimularea comunicarii si colaborarii dintre astronomi si prin promovarea astronomiei ca stiinta interdisciplinara, precursor si liant al stiintelor exacte. Ne propunem sa gasim mijloacele care sa ne permita o colaborare cat mai stransa cu comunitatea extinsa a pasionatilor de astronomie si de cunoasterea sferei ceresti.

Va uram o primavara astronomica frumoasa si infloritoare,

  • CS I Dr. Mirel Birlan, Presedinte
  • CS I Dr. Alexandru Pop, Vice-presedinte
  • CS III Dr. Dan Pricopi,  Secretar
  • Conf. Dr. Octavian Badescu,  Membru al biroului executiv
  • CS II Dr. Alin Nedelcu, Membru al biroului executiv
 
 
C.N.R.A.

Comitetul National Roman de Astronomie

Despre noi
Întrebări frecvente

Ce este CNRA?

Contact

Tel: +40 21 3356892
Fax: +40 21 3373389
Email: cnra _at_ astro.ro